Kurtlar Vadisi Pusu 240. Bölüm
Beyaz Karanfil Dizisini yayın hayatına son verdi bizde sizler için bir zamanlar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol aldıkları için bundan sonra Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi bölümlerini sizlerle paylaşacağız. Kurtlar Vadisi Pusu izle bu hafta perşembe günü 240. bölümü ile Kanal D ekranlarında sizlerle olacak.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Kurtlar vadisinden ayrıl, Kurtlar vadisine kafa tut, K.V.ile aynı saatte yayınla.. Ondan sonra da böyle boyunun ölçüsünü al otur yerine. Yazık oldu. Memati'yi bırakmadık izliyoruz. Eğer saygısızlık edip K.V.ne kafa tutmayıp makul bir günde, mesela başladığı gibi cuma yayınlansaydı Abdülhey'i de izlerdik. Kusura bakmayın hiç bir proğram için Kurtlar Vadisini bırakamayız.

Unknown dedi ki...

beyaz karanfil neden yayndan kaldyryldy

Adsız dedi ki...

Cok. Bilmek isterdim. Neden. Efirde. Yokdu. Beyaz. Karanfil. Yoksa. Zulfude. Kaza. Kecirmiw?

Adsız dedi ki...

Cok. Bilmek isterdim. Neden. Efirde. Yokdu. Beyaz. Karanfil. Yoksa. Zulfude. Kaza. Kecirmiw?

Adsız dedi ki...

kurtlar vadsi pusuda cakir ve cahid olurse o dizi deyildir

Unknown dedi ki...

selam herkese ben azerbaycandan yorum yapiyorum.kurtlar vadisinin krali polat memati abdulhey cahit.kurtlar vadisi mematini kayb etdiyi gun oldu bitdi.ben wahsen kurtlar vadisine bakmiyorum cunki kurtlar vadisi artik cakkallar vadisi oluyor.kacak beyaz karanfil onlari zovqle izliyorum.son

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Salamlar ben azeribaycandan yazlyorum kurtlar vadisi pusu guzel ancaq oyuncular bir bir clkiyor filim tatslz olmaq uzre

Unknown dedi ki...

SITKI YILMAZ.. Beyaz Karanfili izleyici ile tekrar buluşturmanın 2.formülü var. 1. Yayın günü CUMA olup sabit kalacak. 2. Abdülhey ve ZAZA Dayı'nın seslendirmeleri değişecek. Çok kötü seslendirme yapılmış. Bu ikisini yaparsanız dizi reyting alır. Bu önerimi kulak arkası yapıp dalga geçen varsa vay haline.. Abdülhey kurtlar vadisindeki seslendirmesi ile devam etmeli. Zaza dayida. Deliyürek dizisindeki sesini kullanmalı. Bu iki sesi birleştirirseniz dizi tutacak eminim. Yada başka bir proje düşünüyorsanız. Bu iki sesi muhakkak kullanın derim. Saygı ve sevgilerimle.. Kurtlar Dizisi Hayranı... NOT: Abdülhey abininde dizisini hiç kaçırmadan zevkle izlerim. Ama yeni bir projede artık inşallah. Ve senaryoda değişiklik yapacaksanız, Kurtlar vadisinden daha derin mevzulara el atın. Bak bakalım neler neler olacak.. Görüşmek üzere esen kalın bye bye..

Yorum Gönder