Kvp
Kurtlar Vadisi Pusu 243. Bölüm Nazife Anne'nin Polat Alemdar'ın yanında fenalaşmasıyla bitmişti. Nazife Anne Kurtlar Vadisi Pusu'nun 244. bölümünde iyileşecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 244.bölümde heyecan dolu sahneler bizi bekliyor.

Güzel Köylü dizisinin 4 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlanacak olan 33.bölümünü burdan izleyebilirsiniz.










Link: http://guzelkoyludizim.blogspot.com.tr/2015/01/guzel-koylu-33-bolum-4-subat-carsamba.html

Kaynak : http://guzelkoyludizim.blogspot.com.tr/


Güzel Köylü 33.Bölüm,Güzel Köylü 33.Bölüm izle,Güzel Köylü 33.Bölüm hd izle,Güzel Köylü 33.Bölüm 720p izle

Kurtlar Vadisi Pusu 243. Bölüm İle Dün Akşam Kanal D Ekranlarında Seyirciyle Buluştu.

Türkiye'nin aksiyon ve macera dolu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam 243. bölümü ile Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluştu. Dizi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor yayınlandığı gün reytingleri alt üst eden muhteşem yapımda aksiyon gırla. Polat Alemdar, Cahit, Erhan, Pusat gibi kaliteli karakterlere hayat veren kaliteli oyuncularıyla ekranların en fenomen dizisi olan Kvp izleyicileri her hafta meraklandırmaya devam ediyor.

Fenomen Dizi Kurtlar Vadisi Pusu Heyecan Dolu Bölümlerle Devam Ediyor...

Kurtlar Vadisi Pusu yeni yayın döneminde 2 hafta ara verdiği aksiyon ve macera dolu bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Kvp 242. bölüm ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi ve seyirciyi ekrana kilitledi. Aksiyon dolu sahneler ve Ra ile giriştikleri savaşın nasıl sonuçlanacağı savaı kimin kazanacağı kimlerin bu savaştan malup ayrılacağı belirsiz. Kurtlar Vadisi Pusu izleyenler merakla yeni bölümleri bekliyor.