Önümüzdeki sezpn Atv ekranlarında start verecek olan Beyaz karanfil adlı dizinin senaryosunu ve yapımcılığını Kurtlar vadisi'nden tanıdığımız Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener ikilisi üstleniyor. Büyük ses getirecek bir yapım olacağına inandığımız bu dizi sanırım Kurtlar vadisi'nin yerini alacak çünkü bu sezonda Atv bu dizi ile reytingleri zorlamak istiyor..

Beyaz karanfil dizisinin konusu ise uyuşturucu tacirleri ile savaşan Narkotik komiser ve etrafında oluşan olayları konu alan bir yapım olara karşımıza çıkacak. Özellikle son aylarda uyuşturucu illetinin bu kadar artması bu diziyi daha gerçekçi kılacak ve belki de birçok gerçek sinyal ile bu gibi felaketlerin önü engellenecektir.

Beyaz karanfil oyuncuları arasında ise hemen tanıdığımız isimler başı çekiyor.  Dizide oyuncu olarak Kurtlar vadisi'nden tanıdığımız birçok ismi görebilirsiniz. Başta Ali sürmeli, Kenan Çoban, Hakan Boyav başrolleri alacak isimler oldu.

Farklı bir tema işlesede Kurtlar vadisi tadında bir dizi olacağa benziyor. Henüz tam olarak hangi gün oynayacağına karar verilmemiş olsa da, bu yıl Atv ekranlarında olmayacak olan Kurtlar vadisi'nin gününü alabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder